PSV-perschef Thijs Slegers overlijdt aan leukemie

Eredivisie | Thijs Slegers, de perschef van PSV, is op 46-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie. Slegers maakte begin februari bekend dat hij van de dokters te horen had gekregen dat ze hem niet meer konden helpen. De Nederlandse voormalig sportjournalist deed toen de oproep aan iedereen om bloed- en stamceldonor te worden en dat leverde duizenden nieuwe donoren op.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Met droefenis heeft PSV maandagochtend kennisgenomen van het overlijden van collega Thijs Slegers", staat op de website van de Eindhovense voetbalclub te lezen. "Hij overleed na een oneerlijke strijd tegen zijn slopende ziekte. Hij werd 46 jaar."

Slegers werkte als journalist voor De Telegraaf en Voetbal International. In 2015 werd hij perschef van PSV. "Zeven jaar heeft hij die rol met passie vervuld, tot hij in 2020 te horen kreeg dat hij leed aan acute leukemie. Na een zwaar medisch traject pakte hij vol goede moed zijn werk bij PSV weer op. Begin dit jaar kreeg hij van de artsen te horen dat ze niets meer voor hem konden doen", aldus PSV.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top