Braxgata staat onder druk tegen Daring in strijd om de play-offs

Sport | Braxgate is nog steeds in de running voor de play-offs en ontvangt deze zondag om 12u30 Royal Daring Hockey Club. De Antwerpse club staat onder druk om op de zeventiende speeldag van de ION Hockey League te winnen van de Brusselaars.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er zijn nog zes speeldagen af te werken in de reguliere competitie van de ION Hockey League. Het is nog koffiedik kijken welke vier teams de play-offs zullen halen. Leopold (43 punten) en Dragons (37 punten) moeten zich geen zorgen meer maken omtrent hun plaats in de halve finales, maar de strijd om de laatste twee tickets belooft nog zeer pittig te worden. Braxgata staat op een zesde plaats en gelooft nog volop in de play-offs.

Beste vier

Gent (32 punten), Racing (31 punten) en WatDucks (30 punten) staan momenteel nog voor de Antwerpenaars, die voorlopig aftikken op 26 punten. Zij zullen zich dus moeten tonen de komende weken. Afgelopen weekend maakten ze nog indruk door een punt te halen tegen de Dragons.

Zondag ontvangen ze Daring en die match moét een zege opleveren. De Brusselaars staan negende met amper 10 punten en er zijn dus geen excuses voor Braxgata. Een zege is een must. Al zal Daring zijn huid duur willen verkopen, want zij willen hun seizoen in schoonheid afsluiten. Het belooft dus een mooie partij te worden in Antwerpen.

Het programma van speeldag 17:

Zondag 2 april

Volg elke week het beste van de ION Hockey League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top