Dranouter voegt Selah Sue en Daan toe aan festivalaffiche

Festivals | Festival Dranouter heeft nieuwe namen aangekondigd. Onder meer Daan en Selah Sue krijgen een plekje op de affiche. Eerder werden al namen als Bazart, Merol en Warhaus aangekondigd.

Door Belga

Deel dit nieuws

Met Daan en Selah Sue voegt Festival Dranouter twee Belgische artiesten toe aan zijn line-up. Die laatste is te zien op zondag 6 augustus. Daan speelt op vrijdag 4 augustus. Ook de internetsensatie Lucky Chops komt naar Dranouter met eigen nummers en brassband-covers. Festivalgangers kunnen de band op vrijdag 4 augustus ontdekken.

Nieuw is dat Festival Dranouter dit jaar ook een showcasefestival wordt. De organisatie nodigt een selectie van zowel Vlaamse als Britse zaal- en festivalprogrammatoren uit, om folkbands en nieuw talent in het programma te ontdekken. Vrijdag werden er dan ook Vlaamse rootsbands en jong talent aan de line-up toegevoegd met Naragonia Quartet, Snaarmaarwaar, Vincent Coomans, Broes, Laïs, Loogaroo Quartet, Omar Dahl en Ão.

"Met de nieuwe namen die vandaag worden aangekondigd krijgt de line-up verder vorm, met het beste uit folkland en toppers uit binnen- en buitenland. Op de line-up staan nu al onder andere Bazart, Warhaus, Daan, Selah Sue, Merol, Laïs, Lucky Chops, Jungle By Night. Binnenkort volgt nog meer lekkers voor je oren", klinkt het bij de organisatie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top