Alle Rode Duivels, op Thibaut Courtois na, aanwezig op training

Rode Duivels | 23 Rode Duivels, drie doelmannen en twintig veldspelers, zijn zondagnamiddag in het nationaal voetbalcentrum in Tubeke op het oefenveld verschenen voor de voorlaatste training in de voorbereiding op de oefeninterland van dinsdagavond in Keulen tegen Duitsland. Net als vorige week tekende er een scheidsrechter present. Deze keer was het Brent Staessens die de onderlinge wedstrijden voor zijn rekening mag nemen.

Door Belga

Deel dit nieuws

In vergelijking met de 24-koppige selectie die zaterdagochtend is teruggekeerd uit Zweden, was Thibaut Courtois de enige afwezige. De doelman van Real Madrid haakte zaterdag reeds af vanwege een lichte blessure, waardoor Koen Casteels meer dan waarschijnlijk in doel zal staan in Duitsland. Zaterdag stonden er enkel een signeersessie en een hersteltraining op het programma. Na afloop van die training kregen de Duivels vrije tijd van Tedesco.

Vanwege vertragingen bij het vertrek op de luchthaven van Arlanda, in de buurt van de Zweedse hoofdstad Stockholm, landden de Duivels pas omstreeks kwart voor vijf zaterdagochtend op Brussels Airport, heel wat later dan verwacht. Daardoor werd het programma van zaterdag lichtjes aangepast.

De Rode Duivels trainen maandagvoormiddag een laatste keer op Belgische bodem en reizen nadien af naar Keulen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top