Intermarché-Circus wil collectieve offday in Harelbeke zo snel mogelijk doorspoelen

Wielersport | Er was na de Taaienberg heel weinig fluo geel van Intermarché-Circus te zien in de kop van de E3 Saxo Classic. De mannen van sportdirecteur Steven De Neef kleurden de wedstrijd niet. De beste was Laurenz Rex met een 30e plaats. Kopman Biniam Girmay gaf op. Zondag in Gent-Wevelgem moet het beter.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Een dertigste plaats is veel te weinig voor onze ploeg. Wij waren daar niet gelukkig mee. Noem het een collectieve offday. Die moet zo snel als mogelijk doorgespoeld worden, het liefst morgen in Wevelgem", geeft sportdirecteur Steven De Neef mee.

"Mike Teunissen en Biniam Girmay waren in Harelbeke niet al te best. Je weet dat de finale in de E3 heel lang is. Of het een gebrek aan parcourskennis is bij Girmay? Neen. Wij hebben Harelbeke verkend. Vorig jaar kwam Bini zonder voorkennis winnen in Gent-Wevelgem. Het was simpelweg niet goed. Het parcours van de E3 liegt niet", onderstreept De Neef.

"Het zal snel moeten keren. Veel tijd om de boel recht te zetten is er niet. Wij starten morgen in Ieper wel met het rugnummer 1 binnen onze rangen. Automatisch kijkt men dan naar de ploeg. We hebben dus wat extra druk op de schouders. Maar wij hebben dat al eerder meegemaakt dus veel zorgen maken wij ons niet", besluit hij.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top