Rode Duivels werken hersteltraining af, signeersessie met fans

Rode Duivels | De Rode Duivels werken zaterdagmiddag in het nationaal oefencentrum in Tubeke een indoor hersteltraining af, daags na de 0-3 overwinning in Zweden in de eerste interland met Domenico Tedesco als bondscoach aan het roer.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vanwege vertragingen bij het vertrek op de luchthaven van Arlanda, in de buurt van de Zweedse hoofdstad Stockholm, landden de Duivels pas omstreeks kwart voor vijf zaterdagochtend op Brussels Airport, heel wat later dan verwacht. Daardoor werd het programma van zaterdag lichtjes aangepast. Net voor de middag was er een signeersessie met fans, nadien was er een hersteltraining voor het hele team. Na afloop van die training krijgen de Duivels vrije tijd van Tedesco, vanaf zondag gaat de focus op de oefeninterland van dinsdag in Keulen tegen Duitsland.

Thibaut Courtois was de enige Rode Duivel in de 24-koppige selectie die zaterdag ontbrak bij de signeersessie. De Limburger zou volgens mediaberichten rust krijgen en dinsdag niet in doel staan in Keulen, gezien het zware programma met zijn club Real Madrid de komende weken en maanden. Koen Casteels, na het afhaken van reservedoelman Simon Mignolet pas recent gepromoveerd tot nummer twee, zou zo tussen de palen staan tegen de Mannschaft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top