Ruud Vormer hervat veldtraining na sleutelbeenbreuk

Jupiler Pro League | Zulte Waregem kan in de degradatiestrijd waarschijnlijk nog een beroep doen op Ruud Vormer. De ervaren Nederlandse middenvelder liep op 12 februari een sleutelbeenbreuk op in het competitieduel tegen Oostende en ging daarna onder het mes.

Door Belga

Deel dit nieuws

Zaterdag tweette Essevee een foto van een trainende Vormer met daarbij de boodschap "Terug op het veld!".

De 34-jarige Vormer stapte begin januari van Club Brugge over naar Zulte Waregem. Hij werd meteen een basispion in het team van de inmiddels ontslagen Mbaye Leye en had met assists tegen KV Mechelen (2-0) en Anderlecht (2-3) zijn aandeel in broodnodige zeges. In de beker van België scoorde de Nederlander in de kwartfinale tegen STVV (2-0) en was hij vervolgens al out voor de return in de halve finale tegen KV Mechelen (1-0 verlies, na een 1-2 nederlaag in de heenmatch).

Vier speeldagen voor het einde van de reguliere competitie staat Zulte Waregem zeventiende en voorlaatste met 24 punten, drie punten minder dan Eupen dat voorlopig gered is. Volgende week vrijdag (31 maart) ontvangt Essevee op speeldag 31 de nummer drie in de stand Antwerp.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top