Johan Bakayoko viert eerste cap met een assist: "Ik heb hier geen woorden voor"

Rode Duivels | Johan Bakayoko kwam na het forfait van Jérémy Doku begin deze week bij de selectie van de Rode Duivels. In Zweden debuteerde hij als invaller en gaf hij meteen een assist. De PSV-aanvaller was na afloop even sprakeloos.

Door Belga

Deel dit nieuws

Bakayoko kwam in de zestigste minuut Dodi Lukebakio aflossen. Hij toonde zich bij het derde doelpunt van de Belgen met een knappe dribbel en assist op Romelu Lukaku. "Ik ben heel blij en heel fier", zei hij tegenover rechtenhouder RTBF. "Ik vind even geen woorden om te beschrijven hoe ik me voel. Als nieuwe speler bij een ploeg ben je altijd een beetje bang. Ik kende de grote sterren in deze ploeg niet. Maar ik heb de groep snel ontdekt als een echte familie. Iedereen is heel vriendelijk, het is ideaal voor jonge speler."

Bakayoko is een van de gezichten van de nieuwe generatie. "Maar ik ben niet alleen", gaf hij aan. "Er zaten drie jongens van negentien jaar op de bank (naast Bakayoko ook Debast en Lavia, red.) en ook verschillende spelers van enkele jaren ouder. De nieuwe generatie oogt veelbelovend."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top