Uitblinker Lukebakio heeft zin in de toekomst: "We kunnen zeker nog beter"

Rode Duivels | Dodi Lukebakio was vrijdag de verrassing in de basiself van nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. De buitenspeler van Hertha Berlijn speelde een uitstekende wedstrijd in de 0-3 zege bij Zweden en gaf twee assists. Na afloop genoot hij. "We zijn goed gestart aan deze kwalificatiereeks", liet hij noteren.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Dit is nog maar het begin", zei Lukebakio na de match bij rechtenhouder VTM. "Of ik Man van de Match ben? Dat maakt mij helemaal niet uit. Ik ben vooral blij met de overwinning. Het was belangrijk goed te starten aan deze kwalificatiereeks. We hebben ons getoond, maar kunnen nog beter. We zullen wedstrijd na wedstrijd moeten bevestigen. Persoonlijk kon het met twee assists niet veel beter voor mij vandaag."

Lukebakio speelde pas zijn zesde interland, zijn derde in de basis. "Ik ben de laatste jaren volwassener geworden en ik probeer te blijven verbeteren in mijn spel", gaf hij aan. "Ik kreeg vandaag veel vrijheid en zat goed in de wedstrijd. Ik denk dat ik mij vandaag getoond heb, maar ik kan nog beter. Ik was nog niet honderd procent. Ik ben blij met het vertrouwen van de coach, dat kreeg ik overigens ook al van Roberto Martinez. De nieuwe bondscoach zei me te genieten en plezier te maken. Of ik nog aan het WK heb gedacht? Neen, het was jammer dat ik niet mee mocht, maar ik heb me er bij kunnen neerleggen."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top