Cleveland gaat in slotseconde voorbij Brooklyn

Basketbal | Isaac Okoro kroonde zich donderdagavond tot matchwinnaar bij de Cleveland Cavaliers in de NBA-wedstrijd op het terrein van de Brooklyn Nets. Met een rake driepunter op 0,7 seconden van het einde bezorgde hij de bezoekers de zege. Het duel in het Barclays Center in New York eindigde op 114-116.

Door Belga

Deel dit nieuws

Donovan Mitchell was met 31 punten de meest productieve speler bij de Cavs. In het team van de Nets was Mikal Bridges goed voor 32 punten.

Cleveland verstevigt met de overwinning zijn vierde plaats in de tussenstand van de Eastern Conference. Brooklyn ziet door het verlies Miami zesde worden en moet (voorlopig) het laatste rechtstreekse ticket voor de play-offs uit handen geven.

In de Western Conference deden de LA Clippers met het oog op de nacompetitie een uitstekende zaak door in eigen huis Oklahoma City te verslaan met 127-105. Kawhi Leonard leidde de Californiërs met 32 punten naar de overwinning. Aanwinst Russell Westbrook eindigde met 24 punten en 7 assists. De Clippers nestelden zich zo wat steviger op de vijfde plaats.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top