Dylan van Baarle: "Wij zijn klaar voor de E3 Harelbeke"

Wielersport | Met de Omloop Het Nieuwsblad heeft Dylan van Baarle dit jaar al een grote vis gepakt. De Nederlander kijkt uit naar de E3 Harelbeke, waar hij in 2021 als zevende en vorig jaar als achtste finishte.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik ben fysiek weer in orde nadat ik wat last had aan het scheenbeen", verklaarde de winnaar van Parijs-Roubaix 2022 op een persmoment van Jumbo-Visma. "Alles is 100 procent geheeld en in orde. Het was niet de eerste keer dat ik hiermee sukkelde. Ik heb dat al eens eerder gehad, zeker na kasseikoersen. Nu bleef de blessure iets langer doorzeuren dan normaal, maar dat heeft geen gevolgen voor wat nu komt."

Dylan van Baarle was niet geselecteerd voor Milaan-Sanremo, maar volgde de koers wel op het scherm. "Ik lag toen languit voor mijn televisietoestel. Wat Mathieu van der Poel deed, was redelijk indrukwekkend. De finale was schitterend. Hoe Wout van Aert, Tadej Pogacar, Filippo Ganna en Mathieu van der Poel reden, was waanzinnig."

In de E3 Saxo Classic zijn de inspanningen heel kort, maar er volgen er veel achter elkaar. "Dat maakt die koersen net zo interessant. We verkenden het parcours van de E3 vandaag. Het lag er heel vettig en glibberig bij. Het zal een zware wedstrijd worden, maar we zijn er klaar voor", besloot Van Baarle

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top