Twintig nieuwe namen op de Rock Herk-affiche

Festivals | Rock Herk heeft twintig nieuwe namen en daarmee ook meteen de helft van zijn affiche voor de 39ste editie bekendgemaakt. De rest van de affiche voor het festival dat op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli doorgaat wordt in de loop van de volgende weken bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Tijdens de Week van de Belgische Muziek maakte de organisatie al bekend dat Front242, The Haunted Youth, No Prisoners, Meltheads, The Hickey Underworld, Barna Koevoet and the Duijmschpijkers en Stikstof naar Herk-de-Stad zouden afzakken.

Aan de line-up voor het hoofdpodium worden nu Warhaus, het Britse Mura Masa, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Dikke, Jack Vamp & The Castle of Creep en Mayorga aan toegevoegd.

Op het tweede podium 'Club' krijgen Front 242 en Meltheads, het gezelschap van Sons, Warmdüscher (UK), Tramhaus (NL), Deadletter (UK), Hemelbestormer, Oi Boys (FR), Huracan en Crouch.

Voor het meer dansbare werk moet je op het derde podium 'Dansbaar', zijn met Tiga (CA), Anthony Rother (D), Mella Dee (UK) en Biesmans.

Ook het podium 'Street' krijgt een upgrade met de toevoeging van Niels Orens en Wrong Man.

De ticketverkoop voor deze Rock Herk gaat net als in de voorbije jaren zeer hard. Bij de start van de ticketverkoop waren de honderd groepstickets (4+1) onmiddellijk de deur uit en ondertussen is bijna de helft van de tickets verkocht. Reguliere tickets zijn momenteel nog beschikbaar. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top