Julien De Sart verlengt contract bij AA Gent tot 2026

Jupiler Pro League | AA Gent heeft het contract van Julien De Sart (28) met twee jaar verlengd tot 2026. Dat hebben de Buffalo's woensdag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

De middenvelder ruilde in de zomer van 2021 KV Kortrijk voor de Ghelamco Arena. Bij aanvang van het huidige seizoen stond De Sart ruim twee maanden aan de kant na een operatie aan de adductoren. Sinds begin dit jaar is hij opnieuw zeker van een basisplaats onder Hein Vanhaezebrouck. Hij speelde tot dusver 79 wedstrijden voor AA Gent. Daarin was De Sart goed voor tien doelpunten en vier assists.

"Ik ben heel trots om mijn avontuur in Gent verder te kunnen zetten", reageert de voormalige belofte-international. "Samen met de supporters ben ik ook supergemotiveerd om mooie dingen te bereiken, te beginnen met de komende weken die heel belangrijk zullen zijn voor de club."

AA Gent staat met nog vier speeldagen voor de boeg op de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de Champions' play-offs. Club Brugge volgt op twee punten, Westerlo op drie en Standard op vijf. De Oost-Vlamingen zijn ook nog actief in de Conference League, in de kwartfinales nemen ze het op tegen West Ham United.

De Sart speelde eerder in zijn carrière voor Standard, Middlesbrough, Derby County en Zulte Waregem.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top