Geniet op deze Griekse feestdag van ‘Maestro in Blue’, de eerste Griekse serie op Netflix

Series |

Deze zaterdag, 25 maart, vieren de Grieken hun nationale feestdag. Ter gelegenheid daarvan presenteert Pickx ‘Maestro in Blue’, de eerste Griekse serie die op Netflix te zien is.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze zaterdag herdenken de Grieken hun onafhankelijkheid, die op 25 maart 1821 werd uitgeroepen na een revolutie tegen het Ottomaanse Rijk. Ter gelegenheid van dit feest heeft Pickx een mooie kijksuggestie voor je klaar: ‘Maestro in Blue’ – de allereerste originele Griekse Netflixserie, sinds vrijdag 17 maart beschikbaar op het streamingplatform.

De negendelige dramaserie, geregisseerd door Christoforos Papakaliatis, volgt een muzikant genaamd Orestis. Die laatste wil het zomermuziekfestival dat vroeger op het Griekse eilandparadijs Paxos werd gehouden, in ere herstellen. Terwijl hij daar de jonge en mooie Klelia ontmoet, raakt hij betrokken bij de problemen van de eilandbewoners. Wat begint als een romance, neemt een meer dramatische wending getekend door huiselijk geweld, drugsverslaving en homofobie. De serie snijdt daarmee sterke, actuele, maatschappelijke en familiale thema’s aan.

Een tweede seizoen gepland

Volgens de website CyprusMail lijkt het erop dat Netflix, rekenend op het succes van seizoen 1, al een vervolg op ‘The Maestro Blues’ heeft besteld. Deze informatie werd intussen al bevestigd door het officiële Instagram-account van de serie, zoals je hieronder kan zien.

Ontdek ‘Maestro in Blue’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top