RSCA-coach Riemer steunt Verschaeren na zware blessure: "Groot verlies voor het team"

Jupiler Pro League | RSC Anderlecht zag maandag Yari Verschaeren voor de rest van 2023 uitvallen met een zware knieblessure. Coach Brian Riemer leeft mee met zijn 21-jarige aanvallende middenvelder. "Yari was een van onze beste spelers dit seizoen en heeft een cruciaal aandeel in de positieve evolutie die dit team de afgelopen maanden heeft doorgemaakt", reageert de Deen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Verschaeren maakte zondag in de competitiewedstrijd op het veld van Oud-Heverlee Leuven (0-2) een onfortuinlijke landing op zijn linkerknie en liep daarbij een letsel aan de voorste kruisband op. Hij moet onder het mes en zal minstens tot het einde van het jaar aan de kant staan.

"Zijn blessure is uiteraard een groot verlies voor het team, maar belangrijker is dat we meeleven met Yari die de komende maanden niet bij ons zal zijn", zei Riemer op de clubsite over Verschaeren, die een vaste pion in zijn opstelling vormde de voorbije weken. "Hij is zo'n belangrijk deel van de Anderlecht-familie. Eén ding is zeker: we zullen er alles aan doen om Yari in 2024 weer op zijn beste niveau te krijgen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top