Leopold wil zijn leidersplaats in Orée verstevigen

Sport | Speeldag 16 van de ION Hockey League is aangebroken! Op het programma: een duel tussen Orée en Leopold, deze zondag live te volgen vanaf 12u20 op Pickx+ Sports 1.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De solide koploper in de ION Hockey League, Leopold Club, laat slechts kruimels over voor de concurrentie, met slechts één gelijkspel en één verlies sinds het begin van de competitie. Vorig weekend bewees de 5-2-overwinning eens te meer dat de ploeg uit Ukkel over de beste aanval in de competitie beschikt. Sinds het begin van het seizoen maakt 'Leo' gemiddeld meer dan 5 doelpunten per wedstrijd. Dat zegt alles.

Orée staat dus voor een loodzware opdracht tegen de Brusselaars. De ploeg uit Sint-Lambrechts-Woluwe, die vorig weekend met 3-2 werd verslagen, heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, met zes overwinningen, één gelijkspel en acht nederlagen. Orée, dat zich ver onder de top vier ophoudt, mikt vooral op een goed resultaat en wil een pak rammel vermijden. Gelukkig heeft het stamnummer 116 een comfortabele voorsprong op de staart van het klassement en kan het dus zonder druk spelen.

Het programma van de 16e speeldag:

Zondag 26 maart

Volg elke week het beste van de ION Hockey League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top