Manon De Roey strandt op 37e plaats in de Aramco Team Series in Singapore

Sport | Manon De Roey is met een slotronde van 75 slagen niet verder geraakt dan een gedeelde 37e plaats in de Aramco Team Series Singapore (Ladies European Tour/1 miljoen dollar), die plaatsvond op de Singaporese Laguna National golfbaan.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Roey, die voor de aanvang van de laatste ronde op een gedeelde achttiende plaats stond, begon nochtans goed met twee birdies op haar eerste drie holes. Vanaf de vijfde hole liep het echter fout met bogeys op de holes vijf, zeven en acht. Op de dertiende hole viel er nog een birdie te noteren, maar op de laatste vijf holes moest De Roey nog vier bogeys op haar scorekaart schrijven waartussen ze nog een birdie lukte.

De 31-jarige Antwerpse totaliseerde 218 slagen en ze telde in de eindstand zeventien slagen meer dan de Française Pauline Roussin-Bouchard, die met een ultieme ronde van 64 slagen de Amerikaanse Danielle Kang met vier slagen achter zich liet. De Nieuw-Zeelandse Lydia Ko, 's werelds nummer 1, eindigde op de derde plaats met vijf slagen meer dan de winnares.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top