Thomas Pieters opent op de veertiende plaats in LIV Golf Tucson

Sport | Met een openingsronde van 69 slagen heeft Thomas Pieters zich op een gedeelde veertiende plaats gegolfd op het met 25 miljoen dollar gedoteerde LIV Tour Tucson-golftoernooi, dat van start is gegaan op de Gallery-golfbaan in het Amerikaanse Marana, Arizona.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Antwerpenaar, die deel uitmaakt van het RangeGoats golfteam met onder anderen de Amerikanen Bubba Watson, Harold Varner III en Talor Gooch, liep een ronde waarin hij naast vier birdies en een eagle ook twee bogeys en een dubbele bogey op zijn scorekaart moest schrijven. Met zijn score van twee onder par sloot hij dag een af op een gedeelde veertiende plaats en zorgde hij voor de beste score in zijn team, dat overigens na de eerste ronde op de tiende plaats staat.

In de individuele stand telt Pieters vier slagen meer dan de Australiër Marc Leishman, die na zeven birdies en een bogey alleen de leiding waarneemt en een slag beter deed dan een trio met de Amerikaan Matthew Wolff, de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen en de Mexicaan Abraham Ancer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top