Cercle Brugge bindt doelman Warleson tot 2026 aan zich

Jupiler Pro League | Doelman Warleson (26) heeft zijn contract bij Cercle Brugge verlengd tot juni 2026, met optie op een bijkomend seizoen. Dat heeft de Vereniging vrijdag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 1m90 lange Braziliaan staat sinds begin 2020 op de loonlijst bij Cercle Brugge. Hij speelde tot dusver 18 wedstrijden voor groen-zwart. Daar komen er zeker nog enkele bij, want nummer 1 Radoslaw Majecki is out met een scheur in de borstspier.

"Dit is een belangrijk moment voor mij", aldus Warleson, die afgelopen zondag met enkele puike reddingen een afstraffing tegen Anderlecht (2-0) vermeed. "Het was geen geheim dat ik open stond voor een langer verblijf. Elke dag heb ik voor dit moment gebeden. Samen met mijn familie ben ik erg gelukkig bij Cercle. We zijn er 100 procent van overtuigd dat dit de juiste en best mogelijke beslissing is voor mij."

"We zijn erg blij om verder te kunnen gaan met Warleson", reageert sportief directeur Carlos Avina. "De voorbije weken heeft hij zijn waarde meermaals bewezen en was hij belangrijk voor Cercle. Deze contractverlenging verdient hij echt. We hebben enorm veel vertrouwen in Warleson. Hij is een topspeler die ons zal helpen om onze doelstellingen te bereiken."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top