RSCA Futures gooit deuren Lotto Park open voor derby tegen RWDM

Challenger Pro League | Zaterdag trekt RWDM naar het Lotto Park om daar tegen RSCA Futures een nieuwe stap te zetten richting een competitie met 'echte' clashes met de buren van RSC Anderlecht. De fans van RWDM zullen ongetwijfeld massaal aanwezig zijn in het bezoekersvak; maar ook in de thuisvakken wordt er wel wat volk verwacht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Want RSCA Futures laat tegen RWDM niet enkel de abonnees van RSC Anderlecht gratis binnen. De youngsters van paars-wit gooien de deuren open voor alle Brusselaars die jonger zijn dan 23 jaar. Op die manier hoopt RSCA Futures om ook de nodige sfeer te creëren in de thuisvakken.

En dat zal nodig zijn om de fanatieke RWDM-fans te counteren. Zij zakten bij de vorige passage in Anderlecht al met 1000 fans af die toen bijna allemaal verkleed waren als kerstman.

RWDM botste in die match op een ijzersterke Verbruggen (ja, toen speelde de uitblinker van de Conference League-speeldag nog bij de beloften), maar kon uiteindelijk toch met drie punten op zak weer richting Molenbeek. Biron en Vorogovskiy veegden toen de openingsgoal van Agyei uit in een sterke tweede helft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top