Nieuw in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Ook deze maand staan er heel wat nieuwe filmtoppers voor je klaar in je Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. We lichten alvast een tipje van de sluier op!

Door MF

Deel dit nieuws

Orphan: First Kill

Deze psychologische horrorfilm is de prequel op ‘Orphan’. De 31-jarige Leena (gespeeld door Julia Stiles, bekend van '10 Things I Hate About You') zit in een psychiatrie door een zeldzame hormonale stoornis . Hierdoor ziet ze er nog altijd uit als een 9-jarig kind. Op een dag ontsnapt ze door een bewaker te verleiden en hem te vermoorden. Maar hij is niet het enige slachtoffer. Ook de kunsttherapeute Anna heeft de avond niet overleefd. Bij Anna thuis heeft Leena opgezocht welke meisjes er vermist zijn. Esther is daar een van. Wanneer ze door een politieagent tegengehouden wordt, doet ze zich voor als Esther. Wat er daarna gebeurt, dat zie je zelf in ‘Orphan: First Kill’. 

‘Orphan: First Kill’ is vanaf 20 april beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Red Sandra

De Vlaamse film ‘Red Sandra’ neemt je mee in het trieste, maar waargebeurde verhaal van de familie Massart. Sandra, de 6-jarige dochter van Willem en Olga, krijgt de diagnose MLD. Dat is een zeldzame spierziekte. Hun dochtertje blijkt terminaal te zijn. Een pijnlijk verdict, dat de ouders niet willen aanvaarden. Het enige redmiddel? Een toverdrankje van maar liefst 1 miljoen euro. Ze moeten dat in handen krijgen, koste wat kost. Dus gaan ze de strijd aan met de farma-industrie om Sandra te redden. Deze film van Lien Willaert en Jan Verheyen wordt vertolkt door onder andere Darya Gantura, Sven De Ridder, Ini Massez en Elke Van Mello. Lees hier meer over Darya haar rol.

‘Red Sandra’ is vanaf 27 april beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Last Witch Hunter

Onze wereld heeft nog steeds veel geheimen. Het allergrootste: dat heksen echt bestaan. En die willen de Zwarte Dood loslaten. Maar dat kunnen we niet zomaar laten gebeuren. Al eeuwenlang strijden er legers tegen deze wezens. Kaulder heeft zelfs de koningin van de heksen vermoord. Maar nu draagt hij wel een vloek met zich mee. Hij is zelf onsterfelijk geworden en blijft al jaren tegen de heksen vechten. Intussen is de eindstrijd nabij ... Met onder andere Vin Diesel, Elijah Wood, Rosie Leslie en Michael Caine.

‘The Last Witch Hunter’ is vanaf 6 april beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek al je favoriete films en series in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top