Teddy Teuma: "Hebben deze kwalificatie niet gestolen"

UEFA Europa League | Teddy Teuma ging als een echte aanvoerder voorop in de strijd bij Union. Met een vroege goal effende hij het pad naar een knappe 3-0 zege tegen Union Berlijn en de kwalificatie voor de kwartfinales van de Europa League.

Door Belga

Deel dit nieuws

"We hebben een heel, heel grote prestatie neergezet vanavond. Dit was een van onze beste wedstrijden. We hebben de kwalificatie niet gestolen", zei hij na afloop van de overwinning in het Lotto Park van Anderlecht.

Union kende enkele weken geleden een dipje maar staat er nu weer helemaal met dit ticket voor de kwartfinales op zak, een handvol dagen nadat het in de competitie met 1-2 ging winnen bij leider Genk. "Dat is voetbal. Je hebt hoogtes en laagtes", zegt Teuma. "Het belangrijkste is dat je terugvecht als het wat minder gaat. Ik was zelf ook even uit met een blessure maar het vuur brandde om weer op het veld te staan."

In de kwartfinales kan Union topclubs als Juventus, Roma of Sevilla loten, maar Teuma's voorkeur gaat toch naar Manchester United. "Dat zou niet slecht zijn", lacht hij.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top