Rik De Mil selecteert door bij Club NXT: ook Vermant naar de A-kern

Challenger Pro League | De beloften van Club Brugge presteren bijzonder sterk in de Challenger Pro League en dat is natuurlijk ook ex-coach Rik De Mil niet ontgaan. De huidige coach ad-interim van de A-ploeg maakt dan ook graag van zijn versterkte positie binnen de club gebruik om even door te selecteren bij Club NXT.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nadat De Mil eerder Chemsdine Talbi al overhevelde naar de A-kern (de middenvelder mocht zelfs mee naar Lissabon voor de Champions League-match tegen Benfica); mag nu ook Romeo Vermant zich opmaken voor een plaatsje bij de 'grote jongens'.

De aanvoerder van Club NXT was dit seizoen al goed voor negen goals in de Challenger Pro League en ontpopte zich vooral in de laatste maanden tot één van de exponenten van het succes van de Brugse beloftenploeg. Nu mag hij dus in de voetsporen van papa Sven treden en zijn kans gaan bij de A-ploeg van Club Brugge.Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Vermant niet meer mee zal spelen bij Club NXT. Zo stond Talbi zondag ook gewoon mee aan de aftrap van de match tegen RWDM terwijl hij dus eerder op de week nog een uitje naar Lissabon maakte. Jorn Spileers lijkt dan wel weer wat verder af te staan van Club NXT; hij kreeg (en greep) vorige week zijn kans in de basiself van de A-ploeg en zou wel eens vertrokken kunnen zijn voor een definitieve doorbraak bij de A-ploeg.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top