Kangoeres Mechelen wacht een nieuwe zware opdracht tegen Heroes Den Bosch

Basketbal | De tweede fase van de BNXT League begon op de best mogelijke manier voor de Belgische clubs. Zij wisten op de eerste speeldag een foutloos parcours af te werken in Elite Gold. Toch is het opletten geblazen voor Heroes Den Bosch, dat de Nederlandse competitie won. Zij ontvangen vrijdagavond Kangoeroes Mechelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het was een fantastische eerste speeldag voor de Belgische clubs. Oostende, Antwerpen, Mechelen, Limburg United en Charleroi misten twee weken geleden hun debuut niet in de tweede fase van de BNXT League. In deze grensoverschrijdende competitie nemen de beste ploegen uit België en Nederland het tegen elkaar op. De Nederlandse ploegen zullen wraak willen nemen door hun Belgische buren deze keer wel in het zand te laten bijten.

In de Maaspoort Den Bosch zal Mechelen een warm onthaal krijgen van de Nederlandse kampioen. Heroes Den Bosch is immers gebrand op een zege tegen Kangoeroes Mechelen. De Maneblussers wisten begin maart BNXT League-kampioen ZZ Leiden nipt te verslaan, terwijl Heroes Den Bosch zijn tanden stukbeet op Limburg United. Den Bosch is momenteel nog leider, met een punt meer dan Oostende, dus een nieuwe nederlaag is uit den boze tegen de nummer huidige nummer vier.

Volg de eerste wedstrijd in de grensoverschrijdende fase van de BNXT League, tussen Heroes Den Bosch en Kangoeroes Mechelen, op vrijdag 17 maart op Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top