Milwaukee plaatst zich als eerste voor de play-offs, Denver is er nog niet

Basketbal | Milwaukee heeft zich dinsdagavond in de NBA als eerste team gekwalificeerd voor de play-offs. De Bucks, op kop in de Eastern Conference, wonnen met 104-116 bij Phoenix, de vijftigste zege dit seizoen. Denver blijft intussen op zoek naar plaatsing. De Nuggets leden in Toronto (125-110) hun vierde nederlaag op rij.

Door Belga

Deel dit nieuws

Giannis Antetokounmpo was eens te meer de uitblinker bij Milwaukee, dat van de laatste 23 partijen er 21 won. De 28-jarige Griek kwam tot 36 punten, 11 rebounds en 8 assists. Milwaukee is er zo voor het zevende seizoen op rij bij de in de play-offs. Voor de Suns was het de derde nederlaag op rij. Devin Booker kwam tot 30 punten voor de nummer vier uit het westen.

Denver, de koploper in het westen, heeft een dramatische week achter de rug. Tegen Toronto volgde dinsdag een vierde verliespartij op rij. De Nuggets behouden desondanks vijf zeges voorsprong op eerste achtervolger Memphis. Toronto blijft als negende in het oosten meespelen voor de play-offplaatsen. De Raptors konden rekenen op een sterke Fred VanVleet (36 ptn).

Ook de Lakers, tiende in het westen, blijven in de running voor de play-offs na een 108-123 zege bij New Orleans. Zonder de nog steeds geblesseerde LeBron James stond Anthony Davis (35 ptn en 17 rebounds) op.

In het oosten zitten Cleveland (vierde) en New York (vijfde) in een meer comfortabele situatie. Beide ploegen boekten dinsdag uitzeges. Cleveland won bij Charlotte (104-120), New York bij Portland (107-123).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top