Mipim 2023 - Flanders Investment & Trade past opnieuw voor grootste vastgoedbeurs ter wereld

Nieuws | Het Vlaamse exportagentschap Flanders Investment & Trade (FIT) is net als de voorbije jaren niet aanwezig op Mipim in het Franse Cannes, de belangrijkste vastgoedbeurs ter wereld.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het vastgoedsalon gaat morgen/dinsdag van start. Zowat 23.000 spelers op de wereldwijde vastgoedmarkt - gaande van architecten, promotoren, investeerders en overheden - nemen deel aan de beurs.

Maar dat gebeurt - net als de voorbije jaren - zonder een vertegenwoording van het Vlaamse exportagentschap FIT. De Waalse tegenhanger Awex is traditioneel wel van de partij. In het zog van Awex nemen een hele reeks bedrijven, intercommunales en steden deel, zoals Seraing, Nijvel, Bergen, La Louvière of Louvain-la-Neuve, Ook veertien Belgische pbedrijven - ook uit Vlaanderen - nemen deel.

In tegenstelling tot de voorbije jaren is de Waalse politeke aanwezigheid al bij al beperkt. Een hele reeks burgemeesters is present, net als Waals minister van begroting Adrien Dolimont. Zijn ook aanwezig: Brussels minister-president Rudi Vervoort en bevoegd Brussels staatssecretaris Pascal Smet.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top