Zet Herakles een belangrijke stap richting de top 4?

Hockey | Dit weekend staat de vijftiende speeldag van de ION Hockey League op het programma. Herakles zal proberen om dichter bij de top vier te komen, maar dan moet het eerst voorbij Leuven zien te geraken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Herakles kende een wisselvallige eerste helft van het seizoen. De ene week kon er gewonnen worden, maar de andere week werd dan weer hopeloos verloren. Enkele weken na de start van het seizoen begon de mayonaise eindelijk te pakken, maar dan kwam Herakles tegenover Braxgata te staan. De Antwerpenaren legden hun concullega’s uit Lier vakkundig over de knie (2-0) en zette Herakles op die manier met de voetjes op de grond.

Na de winterstop moest Herakles het opnemen tegen Ukkel. Ze wonnen met 4-1 tegen de Brusselaars en leken de draad weer te kunnen opnemen. Afgelopen weekend ontvingen ze Racing en verspeelden ze opnieuw kostbare punten door gelijk te spelen (1-1).

Heracles mikt dit seizoen op een plek in de top 4 van de ION Hockey League en wil koste wat kost de play-offs halen. Momenteel staat de club op een zevende plaats, op vijf punten achterstand van Racing (dat op plaats 4 staat). Wil Heracles nog kans maken op die top 4, dan moet de volgende wedstrijd tegen Leuven absoluut gewonnen worden. Dat lijkt ook tot de mogelijkheden te behoren. De vorige confrontatie tussen beide hockeyclubs eindigde immers op 7-1 en dat was in het voordeel van Herakles.

Het programma van de vijftiende speeldag van de ION Hockey League:

Zondag 15 maart:

Volg wekelijks het beste van de ION Hockey League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top