Leandro Trossard toont zich van goudwaarde voor Arsenal met 3 assists

Premier League | Leandro Trossard blijft hoge ogen gooien bij zijn nieuwe werkgever Arsenal. Zondagnamiddag leverde hij drie assists af in de Londense derby op verplaatsing bij Fulham tijdens de 27e speelronde in de Premier League: 0-3.

Door Belga

Deel dit nieuws

De doelpunten op Craven Cottage kwamen op naam van Gabriel (21'), Gabriel Martinelli (26') en Martin Odegaard (45'+2), telkens dus op aangeven van Trossard. Zo'n kwartier voor tijd loste Gabriel Jesus de Limburger af nadat een blessure opgelopen op het WK in Qatar de Braziliaan sinds begin december aan de kant hield.

Tegelijkertijd liep Manchester United averij op tegen Southampton (0-0). Een rechtstreekse rode kaart voor Casemiro in de 34e minuut, zijn tweede op vijf weken tijd, fnuikte de winstkansen van de Red Devils tegen Romeo Lavia en co. Lavia trok het felbevochten punt 90 minuten lang mee over de streep.

Arsenal behoudt dankzij de ruime zege met 66 punten zijn bonus van vijf punten op eerste achtervolger Manchester City aan kop van het klassement in de Engelse eerste klasse. Manchester United volgt op de derde positie met 50 eenheden, terwijl Southampton achterblijft op de 20e en laatste stek met 22 stuks.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top