Villarreal-coach Setién kan leven met 1-1: "Wisten dat Anderlecht lastig zou worden"

UEFA Conference League | Villarreal-coach Quique Setién verlaat Brussel met een 1-1 gelijkspel op zak tegen RSC Anderlecht, donderdag in het Lotto Park in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Conference League. "We wisten dat het niet makkelijk ging worden tegen een goede tegenstander", verklaarde de Spanjaard nadien op een persconferentie in de catacomben van het Anderlecht-stadion.

Door Belga

Deel dit nieuws

Manu Trigueros (28.) zorgde voor de 0-1 ruststand, maar via winteraanwinst Anders Dreyer (57.) sleepte een meer dan degelijk Anderlecht de verdiende gelijkmaker uit de brand. "We hadden de wedstrijd de eerste helft onder controle", zei Setién. "Nadien gaven we ruimte weg en kwamen we in de problemen. Toen slikten we de goal maar in het slot namen we de wedstrijd weer in handen. Als je op dit niveau even niet bij de les bent, wordt dat afgestraft."

De coach van 'El Submarino Amarillo' gelooft nog in de kwalificatie voor de volgende ronde. "Het was vandaag niet makkelijk, maar achteraf kan ik leven met een gelijkspel. We wisten dat Anderlecht een lastige tegenstander zou worden. We kunnen altijd zaken verbeteren. Nu moeten we het thuis afmaken, al blijft het globaal genomen fiftyfifty."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top