Daten, maar ook overleven in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ (VTM 2)

Films | Vrijdag kon je op VTM naar de eerste aflevering van een nieuwe realityshow kijken die de zoektocht van singles op zoek naar de liefde, combineert met de gevaren van een survivalshow. We hebben het natuurlijk over 'Gestrand op Honeymoon Island', een nieuwe reeks op VTM 2 die je volgens Pickx niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Gestrand op Honeymoon Island’ ontmoeten we acht singles die na een korte speeddate met elkaar in het (louter ceremoniële) huwelijksbootje stappen. Ze kennen elkaar nauwelijks en worden vervolgens op een onbewoond eiland gedropt waar ze elkaar zullen leren kennen. De wittebroodsweken spelen zich dus niet af in een luxueus resort, maar wel ver weg, in de wilde natuur waar geen luxe of comfort is. Daar zullen de koppels pas echt ontdekken of ze bij elkaar passen...

In de allereerste aflevering van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ zagen we hoe koppels Koen (35) en Eva (28) en Maxine (31) en Keith (31) aan hun avontuur zijn begonnen. Eva’s trouwkleed was op het onbewoond eiland alvast geen lang leven beschoren en dat deed Koen ook even vrezen voor de slaagkansen van zijn nieuwe huwelijk.

Maxine en Keith kregen al gauw een realitycheck, zeker toen bleek dat het zwemmen naar het onbewoond eiland lang niet zo eenvoudig bleek te zijn als aanvankelijk gedacht. De volgende weken zullen de twee overige koppels worden gedropt op het eiland en wachten hen dezelfde spannende uitdagingen.

Van de makers van 'Blind Getrouwd'

Het concept van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ is bedacht door Deense programmamakers van Snowman die ook het datingprogramma ‘Married At First Sight’ (bij ons bekend als ‘Blind Getrouwd’) hebben uitgevonden. VTM (en vanaf volgende week VTM 2) is de eerste zender wereldwijd die het nieuwe format mag uitzenden. 

Bekijk de eerste aflevering van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ op zondag 12 maart op VTM 2 om 22u35, en de tweede aflevering op dinsdag 14 maart om 22u35 op VTM 2, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top