Anders Dreyer wil met Anderlecht tegen Villarreal verlies in Gent doorspoelen

UEFA Conference League | RSC Anderlecht speelt morgen/donderdag (18u45) de heenwedstrijd van de achtste finales van de Conference League in het Lotto Park tegen Villarreal. Anders Dreyer wil tegen de Spaanse subtopper de zure nasmaak van de competitienederlaag van zondag tegen AA Gent (1-0) doorspoelen. "Goed dat er nu al meteen een nieuwe wedstrijd is om het verlies recht te zetten", aldus de 24-jarige Deense winger.

Door Belga

Deel dit nieuws

"We zijn er helemaal klaar voor", begon Dreyer op het traditionele persmoment daags voor het duel. "Tegen Gent hoopten we uiteraard op een beter resultaat en wilden we beter doen. Nu krijgen we een nieuwe kans. We zullen er als ploeg moeten staan. Ik wil zoals altijd mijn steentje bijdragen."

Dreyer kwam medio januari over van Midtjylland in zijn thuisland en liet zich bij de Brusselaars al opmerken met drie doelpunten en een assist. Hij hoopt de komende weken bij paars-wit "nog belangrijker te worden". "Dan bedoel ik nog meer goals scoren en assists uitdelen. Ik ben intussen ook gesetteld in Brussel, dat is cruciaal voor een voetballer. Het was een hele mooie avond toen we Ludogorets in de vorige ronde in een vol huis uitschakelden. Daar denk ik met plezier aan terug en smaakt naar meer."

Villarreal, de nummer zes uit La Liga, won vorig weekend met 0-2 bij Almeria. 'El Submarino Amarillo' plaatste zich als groepswinnaar rechtstreeks voor de achtste finales in de Conference League. Anderlecht, dat in de tussenronde Ludogorets na strafschoppen uitschakelde, kende zondag een slechte generale repetitie met 1-0 verlies tegen AA Gent.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top