Ga je mee op expeditie? Win duotickets voor Titina!

Films |

Fan van de betere animatiefilms? Dan is ‘Titina’ iets voor jou. Vanaf 29 maart geniet je in de bioscoop van dit adembenemende en waargebeurde (!) verhaal over foxterriër Titina die meereist richting de ijskoude Noordpool. Lees hier hoe je duotickets kan bemachtigen voor dit grote avontuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We keren terug naar 1926. De Italiaanse luchtvaartingenieur Umberto Nobile staat bekend om zijn ongelofelijke zeppelins en machtige luchtschepen. De Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen heeft er net zo eentje nodig die hem helemaal tot op de Noordpool brengt. En wie heeft zich ook aan boord genesteld bij vertrek van die zeppelin? Titina, het nieuwsgierige hondje van ingenieur Nobile. Een episch verhaal over de avonturen (én de gevaren) van winnen en verliezen op kindermaat.

Filmjournalisten zijn alvast laaiend enthousiast over deze tekenfilm. Het is dan ook een waanzinnige reis in de tijd door de ogen van een ontdekkingsreiziger op vier poten. De eerste en laatste foxterriër op de Noordpool! De frisse kleuren en interessante lijnen maken van deze tekenfilm een waar spektakel om naar te kijken. Met prachtige landschappen, mooi afwerkte details en een dynamisch verhaal over trots en nationalisme, trakteert Titina op een namiddagje filmplezier. 

Zin in een voorsmaakje? Ontdek de trailer van Titina hier!


Of wil je liever zélf gaan kijken in een cinema in de buurt? Doe mee aan onze wedstrijd!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top