Daan, Pommelien Thijs en Noordkaap op Genk on Stage

Festivals | Merol, Noordkaap, Pommelien Thijs, Admiral Freebee, Rowwen Hèze en Daan komen naar de negentiende editie van Genk On Stage. Het gratis festival in de binnenstad van Genk vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 tot zondag 25 juni. Verder staan ook nog Cristan D, Cleymans & Van Geel, FMG, Lalalar en LupaGangGang op de affiche. De optredens zijn te zien op meerdere podia, verspreid over het stadscentrum.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Genk On Stage is een absoluut hoogtepunt in het Genkse evenementenseizoen", zegt schepen van evenementen Karel Kriekemans (CD&V). "Met de sterke line-up, die steeds meer vorm krijgt, zijn we er zeker van dat het alweer een topeditie zal worden."

Ook dit jaar wordt er door de stad samen met de handel en horeca een uitgebreid programma samengesteld, waarbij straten en pleinen drie dagen lang ondergedompeld worden in een festivalsfeer. Ook lokale acts krijgen er hun kans op tal van podia. Het belevingsplatform 'Hete Kolen' krijgt ook nu weer een prominente plaats op het festival en zal volledig op jongeren focussen.

Genk On Stage vindt plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023. De toegang is zoals altijd gratis.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top