Pukkelpop vervolledigt affiche met tien nieuwe namen

Festivals | Voor de vierde week op rij heeft Pukkelpop nieuwe namen gelost. Met de laatste tien namen, waaronder 2manydjs, Ben Böhmer en Tom Odell, is de affiche voor de Pukkelpop-editie van dit jaar volledig.

Door Belga

Deel dit nieuws

De bekende Amsterdamse psychedelische folkband Altin Gün, die een volledig eigen draai geeft aan Turkse liedjes uit de jaren zestig en zeventig, en de Amerikaanse indiepopband TV Girl zijn de laatste twee namen die de organisatie bekendmaakt voor de eerste dag. Op vrijdag 18 augustus komen ook Billie Eilish, Yungblud en M83 naar de weide in Kiewit.

Aan de affiche van zaterdag, waarop reeds Angèle, Anne-Marie, Limp Bizkit, Bicep (live), Nothing But Thieves en Turnstile stonden, worden nog David en Stephen Dewaele, beter bekend als 2manydjs, Ben Böhmer en de Britse singer-songwriter Tom Odell toegevoegd. Zij krijgen het gezelschap van de uit Manchester afkomstige rapper Aitch, het Australische remix-fenomeen Luude en het magische poptrio MUNA uit Los Angeles.

Ook aan de affiche voor zondag werden nog enkele namen toegevoegd. Dan komen Dylan, de jonge Duitse indiepoprockers van Giant Rooks, de metalcoreband uit Kentucky Knocked Loose, en VTSS naar Kiewit. Zij delen de line-up op zondag 20 augustus met onder meer The Killers, Florence + The Machine, Bonobo, Dropkick Murphys en Foals.

Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn te koop via tickets.pukkelpop.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top