Aidan keert terug in 'And Just Like That...' seizoen 2, wie zijn de grote liefdes van Carrie?

Series | ‘And Just Like That…’, de spin-off van het hyperpopulaire ‘Sex and the City’, krijgt binnenkort een tweede seizoen. Daarin zou Aidan Shaw, een van de belangrijkste exen van Carrie, een terugkeer maken. Wij blikken even terug op de grote relaties van Carrie in ‘Sex and the City’, zodat je weer helemaal mee bent.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Carrie Bradshaw (Sarah Jassica Parker) beleeft in ‘Sex and the City’ haar deel avontuurtjes met verscheide New Yorkse mannen. Vaak komen en gaan ze in de loop van één aflevering. Maar in de loop van de zes seizoenen tellende serie heeft ze met vier mannen een langdurige relatie.

Mr. Big

De eerste en laatste man met wie Carrie in de originele serie een relatie heeft, is de ietwat ongrijpbare Mr. Big (vertolkt door Chris Noth). Hij is zo bang om zich aan iemand te binden dat Carrie pas in de allerlaatste aflevering zijn echte naam (John Preston) leert, en dan nog via de belleridentificatie op haar telefoon. Hij en Carrie lopen elkaar meermaals tegen het lijf voor ze besluiten om een relatie te starten, maar Big is en blijft altijd afstandelijk en emotioneel onbeschikbaar.

De chemie tussen de twee personages bleef wel altijd voelbaar en tal van trouwe kijkers vonden dat Carrie en Big permanent een koppel moesten vormen. Het duurde echter tot de finale van het zesde seizoen eer ze definitief voor elkaar kozen, na heel wat gebroken harten en mislukte omwegen.

In de eerste aflevering van ‘And Just Like That…’ leerden we dat het koppel gelukkig getrouwd bleef, maar in die eerste aflevering krijgt Big ook een fatale hartaanval, wat dan weer de gebeurtenissen van de serie in gang zet.

Aidan Shaw

In het tweede seizoen van ‘And Just Like That…’ zal John Corbett dus terugkeren in de rol van Aidan Shaw, een van de andere grote liefdes van Carrie in de originele serie. Of ze weer een koppel zullen vormen, kunnen we moeilijk voorspellen, want ook tussen hen stroomt woelig water. Carrie en Aidan leerden elkaar kennen in het derde seizoen van ‘Sex and the City’. Hij was het omgekeerde van Mr. Big: relaxed, beschikbaar en rechtdoorzee. Hun eerste relatie leek er eentje te worden van lange duur, maar dan heeft Carrie een affaire en gaan ze uit elkaar.

Later probeerden ze het samen nog eens, maar met weinig succes. Aidan drukt wat te vaak door dat Carrie hem bedrogen heeft, vertrouwt haar met niets en is een blok aan haar been. Toen Carrie hun verloving afbrak, slaakten fans over de hele wereld een zucht van opluchting.

Als Aidan dus terugkeert om opnieuw de banden aan het halen met Carrie, mogen we hopen dat hij weer de relaxete man van weleer is, en niet de wantrouwige die we in latere seizoenen zagen.

Jack Berger

Na Aidan kwam Jack (gespeeld door Ron Livingston, ook bekend van ‘Office Space’ en ‘Band of Brothers’), die meteen een goede chemie had met Carrie in het vijfde seizoen van ‘Sex and the City’. Ze schreven beiden en hadden een gelijkaardig gevoel voor humor. Maar wanneer het boek van Carrie een hit werd en Jack niet eens een uitgever vond voor het zijne, ging het de verkeerde kant op. De frustratie van Jack mondde uit in constante ruzies, een pauzeknop die ingedrukt werd en uiteindelijk een post-it waarmee hij haar permanent dumpte. Na zo’n onpersoonlijk einde, hopen waarschijnlijk maar weinig fans dat Jack nog terugkeert.

Aleksandr Petrovsky

Toen Carrie en Aleksandr (vertolkt door de Russische acteur Mikhail Baryshnikov) iets begonnen, wilde zij eigenlijk geen ernstige relatie. Hij was de ideale man voor een winters avontuurtje. Maar dan zette de manipulatieve en steenrijke Alex een offensief in. Hij overlaadde haar met cadeaus, maar gaf tegelijk aan dat hij geen kinderen meer wilde. Carrie wist dat ze van hem nooit zou krijgen wat ze wil, maar besloot toch met hem mee te gaan naar Parijs. Wanneer dat desastreus afliep – in de laatste aflevering van ‘Sex and the City – keerde ze terug naar Mr. Big. Na de regen, komt de zonneschijn.

Het tweede seizoen van ‘And Just Like That…’ wordt verwacht in de zomer van 2023, al is er nog geen officiële releasedatum aangekondigd.

Ontdek ‘And Just Like That…’ en ‘Sex and the City’ nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Bekijk ‘And Just Like That’ op woensdag om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top