Superbike dendert verder op circuit van Mandalika

Auto-moto | Komend weekend wordt in Indonesië de tweede manche gereden van het wereldkampioenschap Superbike. Na zijn demonstratie in Australië vorig weekend is het afwachten wie topfavoriet Alvaro Bautista van de troon kan stoten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nadat het seizoen op het Australische circuit van Phillip Island geopend werd, trekken de coureurs in de Superbike komend weekend naar Indonesië, naar het circuit van Mandalika. Daar wordt één grote vraag gesteld: wie kan de alleenheerschappij van de Spaanse wereldkampioen Alvaro Bautista doorbreken? In Australië won hij al drie keer en de piloot van Ducati zal ook in Indonesië als topfavoriet aan de start staan.

Één kandidaat is de Turk Toprak Razgatlioglu, vicewereldkampioen en de winnaar van de manche in Indonesië in 2022. Vorig weekend wist hij ook de superpole te winnen in Australië. Ook de Brit Jonathan Rea aast op een overwinning.

Volg de tweede manche van het wereldkampioenschap Superbike op Eurosport 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top