Deinze vat 'relegation play-offs' aan met een heus spitsenprobleem

Challenger Pro League | KMSK Deinze miste de promotie play-offs op een haar en moet zich nu dus de komende maanden bezig houden in de degradatie play-offs. Daarin hebben de Oost-Vlamingen niet al te veel meer te winnen of te verliezen én is er dus mogelijk wat ruimte voor wat experimentjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maar die experimentjes moeten mogelijk al meteen vanaf de eerste speeldag geïmplementeerd worden. Niet omdat het kan, maar wel omdat het moet.

Coach Marc Grosjean heeft namelijk bijna geen spitsen meer tot zijn beschikking. Ilhan Fandi en Lennart Mertens liggen al even in de lappenmand; al is Mertens wel bijna terug paraat. Maar ook andere aanvallende spelers zoals Mamadou Koné, William De Camargo én Bafode Dansoko zijn onbeschikbaar door blessureleed.

Debuut?

Hierdoor blijft enkel Dylan De Belder nog over als 'vaste waarde' voorin. En dat biedt mogelijk kansen voor nieuwkomers Ayman Kassimi en Marselino. Al is het nog maar de vraag of zij al voldoende wedstrijdfit zijn om aan de aftrap te komen. Kassimi speelde al maanden geen competitievoetbal en de Indonesische sensatie Marselino moet nog acclimatiseren aan Deinze en de Challenger Pro League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top