RY X, Inner City en Max Cooper toegevoegd aan affiche Paradise City

Festivals | Elektro-, dance- en technofestival Paradise City heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie van deze zomer. Onder meer RY X, Inner City en Max Cooper komen naar Perk.

Door Belga

Deel dit nieuws

RY X brengt een mix van folk, indie en elektronica naar het podium. Van Inner City mogen festivalgangers de betere techno verwachten, met zijn wereldwijde hits als 'Good Life' en 'Big Fun'. Max Cooper en Flavien Berger maken eveneens hun opwachting. 

Talent van eigen bodem ontbreekt niet op Paradise City. Zo zijn Bolis Pupul, bij het grote publiek bekend om zijn samenwerking met Charlotte Adigéry, Stavroz en Lander & Adriaan toegevoegd aan de affiche. Aili, MEYY en TUKAN vullen de lijst aan. Elke artiest die is aangekondigd, speelt overigens een liveshow. 

Eerder had de organisatie al enkele grote namen gelost. Gevestigde elektro- en technowaarden Palms Trax, Helena Hauff, Shanti Celeste, Nico Morano en Folamour tekenen present. Meer namen volgen binnenkort. 

Het festival vindt plaats van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2023 in het domein van Kasteel Ribaucourt in Perk in Vlaams-Brabant. Het is dit jaar de achtste editie. 

Tickets zijn te koop via www.paradisecity.be. Voor elke festivaldag en de camping, waarbij ontbijt inbegrepen is, zijn nog tickets beschikbaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top