House- en technofestival Voodoo Village lost eerste namen

Festivals | Het house- en technofestival Voodoo Village, dat op 9 en 10 september plaatsvindt, heeft zijn eerste namen gelost. Onder meer Nico Moreno, Jan Blomqvist en Moodymann maken hun opwachting in Grimbergen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het is intussen de zevende editie van Voodoo Village. Gestart in Vilvoorde, vindt het festival al enkele jaren plaats aan het kasteel van Grimbergen in Vlaams-Brabant. Het evenement staat bekend om zijn feëerieke sfeer, gecreëerd door lichtshows aan het water en in het bos, en zijn randactiviteiten zoals yogasessies en ontspanningsmomenten.

De eerste namen van het festival zijn donderdag aan de affiche toegevoegd. Behalve Nico Moreno en Jan Blomqvist spelen ook onder meer DESIREE, NTO live, Parallelle live, Adriatique, John Noseda, Milo Spykers en Moodymann. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. 

Het thema van deze editie is 'Uniting Souls'. "We geloven dat muziek, kunst en cultuur de kracht hebben om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren", vertel organisator Maxim Dekegel. "Tijdens het festival zal dit thema op verschillende manieren tot leven komen, van de gevarieerde line-up van artiesten, muziekgenres en culinaire keuzes tot de interactieve belevenissen."

Vorig jaar verwelkomde Voodoo Village op twee dagen tijd 25.000 bezoekers. Het evenement was toen uitverkocht. Komende editie mikt de organisatie op 27.500 festivalgangers. Tickets voor het festival zijn te koop via www.voodoovillage.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top