Oude en nieuwe gezichten in tweede seizoen 'Fair Trade'

Series | Op Streamz vind je vanaf vandaag gloednieuwe afleveringen van ‘Fair Trade’, een van de eerste nieuwe Vlaamse reeksen die op de streamingdienst verscheen en nog steeds de best bekeken titel op het platform. In het tweede seizoen gaat het verhaal van agente Robin De Rover (Ella-June Henrard) verder en leren we enkele nieuwe personages kennen. Een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het eerste seizoen van ‘Fair Trade’ was een van de eerste paradepaardjes van de in september 2020 nog gloednieuwe streamingdienst Streamz. Regisseur en producent Marc Punt (bekend van onder andere ‘Matroesjka’s’ en ‘Frits & Freddy’) leverde een verhaal af over het politieduo Walter (Kevin Janssens) en Robin (Ella-June Henrard), die zich in de criminele onderwereld van Antwerpen begeven. Niet om er arrestaties uit te voeren, maar wel om met criminelen als oldtimer- en cocaïnehandelaar Patrick Paternoster (Peter Van Den Begin) te gaan samenwerken. Wie het eerste seizoen gezien heeft, weet waarom Robin het in het tweede seizoen zonder “Wally” moet stellen. Nadat ze uit haar afdeling verbannen wordt, slaat ze de handen in elkaar met Patrick om uit te vissen wat er precies gebeurde met haar collega.

Ella-June Henrard en Peter Van Den Begin keren terug in het tweede seizoen, net als Axel Daeseleire als commissaris Frank Slaets, Peter Van De Velde als hoofdcommissaris Raf Broeckx, Manou Kersting als Raoul Raes, Daphne Wellens als Julie, Sven De Ridder als Dirk Somers en Jeroen Perceval als Bob “Martino” Martens. Maar er zijn ook enkele nieuwe toevoegingen aan de cast.

Zo maakt Ella Leyers haar opwachting in de serie. Zij was onlangs naast haar presentatiewerk voor ‘De Ideale Wereld’ te zien in series als ‘F*** you very, very much’ en ‘Mijn slechtste beste vriendin’. In 2021 speelde ze nog de hoofdrol in ‘Storm Lara’. Al die titels zijn ook te vinden op Streamz. Ook Lynn Van Royen, die we allemaal kennen van ‘Onder Vuur’, ‘De Dag’, ‘’Tabula Rasa’ en ‘Beau Séjour’ kreeg een hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Fair Trade’.

In iets kleinere rollen is het in het tweede seizoen uitkijken naar acteurs als Peter Thyssen (‘De Zonen van Van As’, ‘Salamander’), Margot Hallemans (‘Familie’), Maarten Bosmans (‘Flikken’) en Nabil Mallat (‘Patser’, ‘Into the Night’).

Ontdek het tweede seizoen van 'Fair Trade' vanaf vandaag op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top