Listen Festival maakt line-up compleet voor vijf dagen feest in Brussel

Festivals | De line-up van het Listen Festival 2023 is helemaal ingevuld. Het vijfdaagse festival palmt met 21 evenementen 15 locaties in Brussel in voor enkele stevige concerten en clubnachten. Listen Festival vindt plaats van 29 maart tot 2 april.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het opvallendste feest op de affiche gaat door op zaterdag 1 april in het station Brussel-Centraal. Het concert is al uitverkocht, maar de feestgangers mogen zich binnenkort losgooien op de dansplaten van dj's Zouzizabe, Lefto en Palms Trax. Even uniek worden de optredens van Malibu in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Laken of de clubnacht van het collectief Not Your Techno in de Nationale Drukkerij. Die gaan beide door op vrijdag 31 maart.

Het Listen Festival haalt heel wat inspiratie uit de Brusselse muziekscène. Curatoren van de evenementen zijn onder meer Flagey, Botanique, Ancienne Belgique, Pilar of Vaartkapoen. De gekende zalen zetten zich met hun evenementen mee achter de promotie van de lokale artiesten. Het hoofddoel van Listen blijft dan ook om de Brusselse scene een internationaal platform te geven.

Bij de vorige editie kwamen 20.000 mensen meevieren, van wie meer dan 60 procent van buiten Brussel kwam. Dat cijfer wil Listen voor de editie van 2023 nog doen stijgen. Afsluiten doet het festival alvast met een knaller. Op de industriële site van Buda BXL langs het kanaal vindt een 27 uur durend feest plaats dat duurt van 1 april om 23 uur tot 3 april om 2 uur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top