Rihanna rijgt hits aan elkaar tijdens Super Bowl

Sport | Rihanna maakte zondagnacht voor het eerst in zowat vijf jaar opnieuw haar opwachting op een podium. De 34-jarige zangeres reeg tijdens de halftimeshow van de Super Bowl, de hoogmis van de American football, hit na hit aaneen en trakteerde het Amerikaanse publiek onder meer op 'We Found Love' en 'Diamonds'.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Super Bowl is traditioneel een van de belangrijkste afspraken in de Amerikaanse sport en wordt massaal gevolgd op de televisie. Het is het best bekeken televisie-evenement van het jaar in de VS. De veelbesproken show kreeg tijdens de rust dit keer Rihanna als headliner.

Dat was bijzonder omdat het intussen zowat vijf jaar geleden is dat de 34-jarige ster uit Barbados nog een optreden gaf. Haar laatste album 'Anti' dateert van zeven jaar terug.

In de dertien minuten durende show reeg de 34-jarige ster haar grootste hits aaneen. Tijdens 'Bitch Better Have My Money' zweefden zij en haar dansers op bewegende podia in het stadion. Ook 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Work' en 'Run This Town' weerklonken. Eindigen deed Rihanna, die helemaal in het rood gekleed was en omringd werd door witte dansers, met haar superhits 'Diamonds' en 'Umbrella'.

Tijdens de 57e editie van de Super Bowl in Glendale (Arizona), de finale van de Amerikaanse National Football League (NFL), nemen de de Kansas City Chiefs het op tegen de Philadelphia Eagles. Aan de rust was de stand 14-24 in het voordeel van de Eagles.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top