Thorgan Hazard levert assist af in tweede wedstrijd voor PSV

Eredivisie | PSV heeft zich woensdagavond verzekerd van een plaats in de kwartfinales van de Nederlandse beker door FC Emmen met 3-1 te verslaan. Thorgan Hazard leverde een assist af, nadat hij in zijn eerste wedstrijd voor PSV al een doelpunt wist te maken.

Door Belga

Deel dit nieuws

Jarrad Brantwhaite zette PSV al vroeg op rozen met twee doelpunten in het eerste kwartier (7. en 14.). Mark Diemers maakte de aansluitingstreffer kort na de pauze (48.).

Op het uur ging Johan Bakayoko naar de kant, terwijl Thorgan Hazard het laatste halfuur zijn opwachting maakte. De Rode Duivel liet zich snel gelden en gaf een assist aan Luuk de Jong, die PSV weer op twee doelpunten verschil zette (76.).

De door Dortmund uitgeleende Hazard scoorde zondag ook al bij zijn debuut voor de Eindhovenaren tegen Feyenoord en maakt dus een geslaagd debuut in het Nederlands voetbal.

Voor Emmen speelde Mohamed Bouchouari de hele wedstrijd, terwijl Michael Heylen op de bank bleef. PSV voegt zich bij Heerenveen en Utrecht in de kwartfinales van de beker.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top