Arthur Vermeeren verlengt contract bij Antwerp

Jupiler Pro League | Bij Antwerp heeft Arthur Vermeeren, sinds enkele weken de sensatie op het middenveld, zijn contract verlengd. Het toptalent, pas gisteren/dinsdag achttien jaar geworden, zette zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2026, zo maakte de club woensdagavond bekend.

Door Belga

Deel dit nieuws

De rechtsvoetige verdedigende middenvelder, tevens aanvoerder van de Belgische U18, kwam in het verleden voor de jeugdteams van Lierse en KV Mechelen uit, vooraleer in juli 2018 in Deurne-Noord te belanden. Afgelopen zomer werd hij overgeheveld naar de A-kern en al snel volgden zijn eerste minuten, in de derde voorronde van de Conference League tegen het Noorse Lilleström. In de zestiende finales van de Beker verscheen hij voor het eerst aan de aftrap, sindsdien is hij niet meer uit de ploeg verdwenen. In totaal staat zijn teller nu op zestien wedstrijden voor The Great Old.

Antwerp-CEO Sven Jaecques is uiteraard opgetogen over de contractverlenging. "We hebben de voorbije seizoenen sterk ingezet op het verkleinen van de kloof tussen de werking van de A-ploeg en de RAFC Academy. Als iemand als Arthur dan de stap zet naar het eerste elftal, versterkt dat ons opleidingsverhaal nog eens."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top