Proximus maakt oproepen en sms'jes naar Turkije en Syrië gratis

Nieuws | Proximus biedt al zijn klanten gratis mobiele en vaste oproepen en sms'jes aan vanuit België naar Turkije en Syrië, als reactie op de zware aardbevingen daar. Dat heeft de telecomoperator aangekondigd.

Door Belga

Deel dit nieuws

De beslissing geldt voor alle klanten van de drie residentiële merken van het bedrijf: Proximus, Scarlet en Mobile Vikings.

"De Proximus-gemeenschap wil haar diepste medeleven betuigen met de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Geraakt door de vreselijke beelden van de ramp, heeft het management besloten te reageren en alle klanten te steunen die vrienden en familie hebben in een van beide landen", legt het bedrijf uit.

Praktische details en modaliteiten van de ondersteuningsactie zal Proximus binnenkort op zijn website zetten.

Concurrent Telenet helpt Turkije en Syrië op een andere manier. "We hebben meteen na deze ramp een korte rondvraag gedaan bij onze medewerkers van Turkse of Syrische origine: daaruit bleek de grootste nood de hulpverlening in de getroffen regio's", zegt het bedrijf.

Telenet steunt daarom gespecialiseerde hulporganisaties. "Zij kunnen ter plaatse het grootste verschil maken", klinkt het. "Telenet doneerde alvast aan de steunactie van het Rode Kruis en we roepen ook onze medewerkers op om bij te dragen aan inzamelingen van erkende hulporganisaties." Welk bedrag het bedrijf heeft uitgetrokken, maakt het niet bekend.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top