Pukkelpop maakt elf nieuwe namen bekend

Festivals | Pukkelpop heeft elf nieuwe namen bekend gemaakt waaronder Yungblud, Years & Years en Bicep. Vanaf woensdag 15 februari start de ticketverkoop voor het festival met als headliners Billie Eilish, Angèle, Anne-Marie, Florence + The Machine en The Killers.

Door Belga

Deel dit nieuws

De energetische Engelse zanger Yungblud komt op vrijdag 18 augustus voorbij op de Main Stage. Ook het alter ego van zanger, acteur, mode-icoon en LGBTQIA+-spreekbuis Olly Alexander komt dan het beste uit zijn drie albums en tal van hits brengen. Voorts zakken ook Bicep (live), de Celtic punkrockformatie Dropkick Murphys en de indierockers van Foals af naar de weide in Kiewit. De affiche werd ook nog aangevuld met Joost, King Gizzard & The Lizard Wizard, Moderat, de acid techno van Reinier Zonneveld (live), de afrobeats van Rema en de hardcore beats van Turnstile.

De ticketverkoop start op woensdag 15 februari 2023 om 13.00 uur via tickets.pukkelpop.be. Voor een dagticket betaal je 119 euro, voor vier dagen festival komt een combiticket op 265 euro. Het openbaar vervoer van de NMBS en De Lijn is gratis en inbegrepen in elk festivalticket. Ook campingtickets en eet- en drankbonnen kunnen vanaf volgende woensdag aangekocht worden op de ticketsite.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top