Belle and Sebastian en vier Belgische namen toegevoegd aan affiche Live is Live

Festivals | De Schotse indieband Belle and Sebastian wordt toegevoegd aan de affiche van Live is Live, op de Antwerpse Linkeroever. Ook Sylvie Kreusch, Whispering Sons, The Hickey Underworld en School is Cool zullen optreden op het tweedaagse muziekfestival, zo hebben de organisatoren woensdag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Eerder maakte Live is Live al de komst van The War on Drugs, Balthazar, Warpaint en dEUS bekend. En dEUS is op de tweede festivaldag, op zondag 25 juni, ook co-curator van het festival. De Antwerpse band mag dus meebeslissen wie er die dag nog op het podium staat.

De affiche van het festival is nog niet volledig. Er zullen binnenkort nog meer namen worden bekendgemaakt, zo kondigen de organisatoren nog aan.

Live is Live werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in Zeebrugge, maar verhuist voor de tweede editie naar het Middenvijverpark op de Antwerpse Linkeroever. Het festival vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Tickets kosten minstens 80 euro voor één festivaldag en zijn verkrijgbaar via www.liveislive.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top