Anderlecht distantieert zich van artikel in Humo: "Staat haaks op realiteit"

Jupiler Pro League | Anderlecht heeft in een persbericht gereageerd op het artikel over de club in weekblad Humo, dat dinsdag verscheen. Paars-wit gaat niet akkoord met het "eenzijdig beeld" dat wordt geschetst van de club.

Door Belga

Deel dit nieuws

"RSC Anderlecht wenst zich te distantiëren van het eenzijdig beeld dat op basis van selectieve en anonieme bronnen wordt geschetst van het beleid", zo klonk het. "Het artikel bevat onwaarheden en de club is verontwaardigd over het gebruik van termen als nazi en psychopaten. Het beeld van een club die op drift is en van een hoofdeigenaar die de club wil verkopen staat haaks op de realiteit van vandaag.

"Het huidig management draagt transparant bestuur hoog in het vaandel en wenst met de nodige rust en sereniteit verder te bouwen aan de toekomst", eindigde het statement.

Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute en voormalig CEO Peter Verbeke werden dinsdag met de grond gelijk gemaakt in een artikel in Humo. Het weekblad sprak onder meer over hun verloning, hun manier van werken en het grote personeelsverloop van de voorbije jaren bij de club.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top