Late pegel van Ishaq heeft zure gevolgen voor Lommel... en Lierse (video)

Challenger Pro League | Lommel SK leek na 45 minuten goed op weg om de drie punten (én de kwalificatie voor de promotie Play-offs) op zak te steken tegen RSCA Futures; maar in een veel mindere tweede helft gooiden de Limburgers de zege én de kwalificatie nog overboord na twee (fraaie) tegengoals van Ishaq Abdulrazak.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De tweede goal viel pas diep in blessuretijd en maakte de draw nog moeilijker om te verwerken voor Lommel; maar was daarom niet minder verdiend voor RSCA Futures. De Brusselaars knokten zich fraai terug in de match én doen zo een prima zaak in de strijd voor de top zes.

Door het late gelijkspel blijft Lommel namelijk tot de slotspeeldag binnen het bereik van Futures (en de andere teams die nog mogen dromen van de top zes) én kan ook Lierse straks onvoldoende afstand nemen om de jonge Ketten definitief achter zich te laten.

Het lot van Lommel en Lierse lijkt namelijk wat verbonden te zijn. Als Lommel had gewonnen, dan kon Lierse straks ook zeker zijn van de promotie Play-offs als het zelf won van Beerschot. Futures en Deinze konden dan nog wel op gelijke hoogte komen, maar Lierse zou dan sowieso hoger geklasseerd staan omdat ze meer gewonnen matchen hebben.

Maar door de late goal van Ishaq moeten zowel Lommel als Lierse tot de laatste match strijden voor een ticketje voor de promotie Play-offs. En in die laatste match staan beide teams tegenover elkaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top