Koploper Arsenal laat goudhaantje Martinelli nieuw contract tekenen

Premier League | Arsenal had vrijdag goed nieuws voor haar fans. De Londense club verlengde het contract van aanvaller Gabriel Martinelli. De 21-jarige Braziliaan ondertekende een nieuwe "langdurige" overeenkomst. De Gunners maakten de contractduur van Martinelli niet bekend, maar volgens Engelse media zou het gaan om een overeenkomst voor 4,5 jaar.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Braziliaan is aan zijn vierde seizoen bij Arsenal bezig. Hij zit in de Premier League aan zeven goals en twee assists in negentien wedstrijden. Hij miste dit seizoen nog geen enkel competitieduel. Martinelli is voorin een concurrent van Rode Duivel Leandro Trossard, die vorige maand de overstap maakte van Brighton.

De Gunners zijn voorlopig op weg naar een historische titel, de eerste in negentien jaar. Arsenal leidt de tussenstand met een voorsprong van vijf punten op eerste achtervolger Manchester City, dat al een wedstrijd meer speelde. Zaterdag trekt Arsenal naar Everton, de voorlaatste in de stand.

Martinelli is ook zesvoudig Braziliaans international. Hij werd eind vorig jaar met de Goddelijke Kanaries op het WK uitgeschakeld in de kwartfinales tegen Kroatië. Martinelli kwam drie maal in actie in Qatar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top